Performance NR.28 | Decembrie 2013

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Iată că am ajuns și în ultima lună din an, poate cea mai agitată și presărată cu evenimente, pe care o sărbătorim încă din prima zi, fiind, nu-i așa, ziua noastră, a tuturor românilor! Ca studenți ne gândim deja la vacanța de iarnă, la masa copioasă în familie de Crăciun și la petrecerea de Revelion. Însă, printre sutele de ore petrecute în alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi, printre maldărele de ornamente de brad împrăștiate prin casă și multele ore petrecute în alegerea destinației ideale pentru cumpăna dintre ani, nu uita să te și relaxezi! Iar pentru asta ți-am pregătit și în această ediție o mulțime de subiecte captivante.

De exemplu, știai că în orice moment poți trece în Campusul URA pe lângă un regizor de la Cannes? Numele său este Mircea Ibadof, iar scurtmetrajul său ”Floare de mai” a fost nominalizat la această renumită manifestare. Știai că tocmai a avut loc cel mai mare festival studențesc din România pe care nu trebuie să-l ratezi dacă ești student(ă)? Performance a fost la Unifest și îți spune tot ce s-a întâmplat!

Iar dacă ai fi vrut să participi, dar nu ai apucat, te învățăm noi cum să preiei controlul asupra programului tău și să nu mai ratezi vreodată un eveniment important! Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other