ISTORIA PERFORMANCE

Performance este revista studentului URA. Prima ediție a apărut în 2009 în cadrul CS-URA, recent înființat și el la data respectivă. Din 2013, Revista Performance a făcut un pas înainte în istoria sa și a devenit un proiect al Universității, parte a Departamentului de Comunicare și PR din URA.

Redactorii Performance sunt studenți și masteranzi URA, indiferent de facultate și an de studiu, precum și absolvenți care și-au dorit să mențină strânsă legătura cu Universitatea. Revista Performance se adresează tuturor studenților, masteranzilor și absolvenților Universității, precum și tuturor celorlalți membri ai comunității academice a URA, fiind o revistă generalistă ce combină utilul cu plăcutul sau altfel spus, mediul academic cu viața studențească.

Pentru ei, echipa de redacţie Performance și-a propus să aducă în discuţie cele mai interesante evenimente din Campusul URA și din afara acestuia, cele mai eficiente metode de dezvoltare personală și profesională, precum și viață studențească si socială, într-un format modern și online, pentru a fi accesibil oricui, oricum și oricând. Totuși, fiecare ediție Performance poate fi parcursă și în format fizic la Sala de Lectură a Bibliotecii URA sau poate fi achiziționată la comandă.

De ce? Pentru ca performanţa trebuie obţinută în orice domeniu al vieţii noastre, atât profesional, cât şi personal!

FONDATORII PERFORMANCE

 mihai
alexa
cristian

      MIHAI-IULIAN NAGHI
       ALEXANDRA ENACHE
       CRISTIAN RETEGAN

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Cum s-a născut ideea unei reviste a studenţilor URA?

“În cadrul uneia dintre şedinţele noastre de brainstorming am încercat să vedem cum anume putem îmbunătăţi viaţa studenţească din cadrul URA şi atunci ne-a venit ideea de a crea o revistă a studenţilor URA. Cred că am reuşit să creăm o revistă care să răspundă nevoilor studenţeşti, dar care, în acelaşi timp, să şi respecte mediul academic din campus.” (Alexandra ENACHE)

Cui se adresează această revistă şi, mai presus de toate, care este rolul său?

“Revista Performance a fost gândită de la bun început a fi pentru studenţii Universităţii Româno-Americane. Rolul revistei îl reprezintă informarea permanentă a acestora cu privire la ceea ce a avut sau va avea loc în universitate şi în afara sa, precum şi promovarea valorilor studenţeşti şi a talentelor din cadrul Universităţii, fiind, practic, vocea studenţilor.” (Mihai NAGHI)

Ce poti spune despre evoluția revistei Performance ?

„De fiecare dată când aud Performance îmi crește inima și mă cuprinde un sentiment aparte, lucru de care sunt extraordinar de mândru. Cât despre evoluția acesteia, pot spune că sunt foarte fericit! Mă bucură faptul că în momentul de față Revista Performance are în spate o echipă de redacție puternică, formată din oameni care au învățat și s-au adaptat din mers la cerințele cititorului și la ceea ce înseamnă munca pentru o revistă.” (Cristian RETEGAN)

editii-performance

STUDENȚII URA DESPRE PERFORMANCE

„Citesc cu bucurie Performance și îmi aduc aminte cu plăcere de perioada în care am fost membru al redacției. Îmi place să văd că proiectul merge mai departe și apreciez munca depusă de către noua echipă.” (Mihail Tănasie, MM)

„Am început să citesc Revista Performance la scurt timp după ce am început facultatea şi continui să o citesc chiar şi după absolvire. Datorită acesteia am fost mereu informat şi am aflat foarte multe lucruri interesante și utile.” (Teo Comăneanu, DR)

„Am aflat de Performance imediat ce am devenit student al Universității Româno-Americane, în toamna anului 2010. Am citit mereu cu plăcere revista și nu pot să nu remarc evoluția sa de la an la an.” (Alex Crișu, RCFBII)

„Performance face parte din identitatea studentului URA şi merită succesul pentru drumul pe care l-a parcurs. Continuaţi să transformaţi poveştile de succes şi evenimentele URA în articole reuşite.” (Eliza Chirilă, DR și Președinte CS-URA)

„Am așteptat cu mare interes primul număr Performance din acest an universitar și nu am fost dezamăgit. Revista s-a întors într-un format modern și cu o echipă nouă, dar cel mai important, cu articole interesante și de calitate.” (Cezar-Andrei Filip, RCFBII)

„Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la Performance și pentru care îi felicit pe cei implicați, este faptul că oricine găsește cel puțin un articol care să îl intereseze.” (Oana-Cristina Datcu, ETII)

„Citesc Revista Performance de un an şi jumătate. Când am descoperit-o a trezit în mine suficientă curiozitate, astfel încât am început să citesc și numerele mai vechi […] fiecare număr nou este mai bun și mai interesant.” (Diana Matache, MM)

„Performance este revista pe care o citesc de fiecare dată când am ocazia pentru a găsi unele sfaturi, răspunsuri sau pentru a mă informa. O recomand cu încredere tuturor studenților și nu numai!” (Elena Tomacinschi, DR)

CADRELE DIDACTICE URA DESPRE PERFORMANCE

“Performance este, în opinia mea, unul dintre cele mai reușite proiecte ale studenților Universității Româno-Americane […] mii de mulțumiri echipei redacționale, indiferent de formula în care s-a regăsit!” (Ovidiu Folcuţ, Rector URA)

„Performance este unul dintre cele mai interesante, creative și reușite proiecte […] pentru mine Performance este reflexia unui dar și unei creații atât de frumoase cum n-am cutezat vreodată să sper.” (Doinița Ciocîrlan, Prorector URA)

“Ca un om care a lucrat în presă mult timp, vă admir și înțeleg greutatea unui asemenea demers.” (Ştefan Prună)

“Aşteptam de mult ca această idee să prindă viaţă.” (Radu Despa)

“Mă bucur că s-a născut această revistă redactată de un grup de studenţi cu atât de multe calităţi!” (Mihai Sebea)

“Sunt foarte mulţumită de faptul că studenţii Universităţii Româno-Americane se implică şi dau, încă o dată, dovadă de «Excelență» în tot ceea ce fac.” (Alina Oprescu)

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other