Performance NR.62 | 15 FEB – 15 APR 2018

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

În această ediție Corina Puiu ne vorbește despre educație și importanța sa în viață și în societatea noastră (pag.20).

De asemenea, vă povestim despre reprezentanții voștri în structurile de conducere URA (pag.6), cum e viața de Erasmus în Split (pag.8) și vă punem față în față cu profesorul vostru preferat, asist.univ.dr. Lucia Croitoru (pag.12).

În planul dezvoltării personale și a carierei, ne punem problema cum să fim mai activi social și mai pasivi online (pag.30), încercăm să luăm aminte exemplul de conduită morală a Regelui Mihai I al României (pag.32) și vă explicăm ce presupune meseria de Executor Judecătoresc (pag.28).

Dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag.42) și îți recomandăm filmul „The Greatest Showman” (pag.38) și cartea „Eat that Frog” (pag.40).

Află despre culoarea anului 2018 în materie de design de interior (pag.48), care sunt noutățile în materie de gadgeturi, aplicații și jocuri (pag.36) și care sunt beneficiile consumului de portocale (pag.52). În plus, îți dezvăluim previziunile astrologice generale pentru anul 2018 (pag.54) și cum poți avea o super vacanță de iarnă în România (pag.50).

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other