Performance NR.61 | NOV – DEC 2017

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Aflați, încă o dată, la început de drum, cu un nou an universitar ce sperăm să fie plin de oportunități și provocări, dedicăm prezenta ediție, vouă, boboceilor noștri 🙂 Vă vorbim despre ce înseamnă Viața la URA, care este istoria Universității noastre, menirea sa și facilitățile de care vă puteți bucura în calitate de studenți URA (pag.20). De asemenea, am luat pulsul în rândul bobocilor și am aflat ce părere au despre Universitate, după prima lună și jumătate de studenție (pag.10).

Dacă vrei să începi o carieră în vânzări, îți arătăm care sunt cerințele angajatorilor (pag.28), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag.40).

Află cum îți poți personaliza casa cu stil în această toamnă târzie (pag.46), care sunt noutățile în materie de gadgeturi, aplicații și jocuri (pag.34) și care sunt ceaiurile vitale pentru o sănătate puternică (pag.52).

În plus, îți dezvăluim lumea din perspectiva unui om supraconștient (pag.44), cine este femeia care a învins bătrânețea (pag.32) și de ce nu trebuie să ratezi un city-break în Budapesta (pag.48).

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other