Performance NR.60 | IUNIE – IULIE 2017

DOWNLOAD PUBLICAȚIE (în curând)

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Stăm acum de vorbă cu Rareș Geapana și vedem cum, de ce și în ce domeniu putem investi cu riscuri minime în acest context general instabil al țării (pag.18). Pentru cei care vor susține în curând licența sau disertația, vă arătăm ce presupune acest examen final și cum trebuie el susținut (pag.8).

De asemenea, nu cu mult timp în urmă a avut loc Campania ”Zâmbete de 1 iunie”, proiect în care redacția noastră s-a implicat cu mare drag, rezultatele fiind extraordinare (pag.15). Dacă vrei să începi o carieră în relații publice, îți arătăm care sunt cerințele angajatorilor (pag.26), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag.42).

Află care sunt soluțiile cu personalitate în amenajarea biroului (pag.34), care sunt noutățile în materie de gadget-uri, aplicații și jocuri (pag.36) și 5 motive care contribuie la căderea părului (pag.54).

În plus, îți dezvăluim motivele pentru care nu ai încă o relație (pag.46), care sunt inventatorii care au contribuit semnificativ la lumea noastră modernă (pag.56) și de ce să vizitezi India (pag.52) .

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other