Performance NR.59 | APRILIE – MAI 2017

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Luna aceasta sărbătorim un moment special: 26 de ani de la înființarea Universității Româno-Americane. Cu această ocazie, urăm ”La mulți ani!” întregii comunități academice URA și vă invităm să aflați mai multe despre Universitatea noastră (pag.6).

Vedem acum ce putem aduce în plus, cu ce putem contribui, pentru a îmbunătăți sistemul educațional românesc și cum putem susține copiii talentați (pag.20).

De asemenea, nu cu mult timp în urmă a avut loc cea de-a IV-a ediție a târgului nostru de joburi și internshipuri. Află mai multe despre evenimentul care a reunit 30 de companii și peste 500 de studenți (pag.8).

Dacă vrei să începi o carieră în resurse umane, îți arătăm care sunt cerințele angajatorilor (pag.28), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag.42).

Află care sunt accentele și tendințele în designul contemporan (pag.32), ce sfaturi are pentru tine profesorul tău preferat, Vlad Cârstea (pag.14) și care sunt noutățile în materie de gadgeturi, aplicații și jocuri (pag.36). În plus, îți dezvăluim cum să te descurci cu alergiile (pag.54) și de ce să vizitezi Grand Canaria (pag.52) .

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other