Performance NR.58 | FEB – MAR 2017

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Lansăm prezenta publicație pregătiți deja pentru noul semestru ce va începe în foarte scurt timp. Stăm acum de vorbă cu Luminița Popa pentru a afla mai multe despre industria muzicală din România și motivația din spatele unui bun muzician (pag.18). În plus, am stat la o cafea și cu doamna Asist.univ.dr. Alexandra Perju Mitran și am descoperit mai multe despre omul din spatele catedrei URA (pag.12).

Dacă vrei să lucrezi în calitate de Consilier Juridic, îți arătăm care sunt cerințele acestui post (pag.26) și cum poți menține echilibrul între viața personală și profesională (pag.28), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag.44).

Află care sunt trendurile 2017 cu privire la designul de interior (pag.34), care sunt emoțiile ce ne oferă insatisfacție (pag.30), ce mai e nou în materie de gadgeturi (pag.38) și care sunt cele 5 filme de dragoste de neratat acum, în luna iubirii (pag.40).

În plus, îți dezvăluim 5 exemple minunate de femei care au schimbat lumea modernă (pag.56) și de ce Parisul este locul ideal pentru o călătorie de vis (pag.54).

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other