Performance NR.57 | Ian – Feb 2017

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Iată că a sosit un an nou, ce cu siguranță va fi plin de noi provocări și noi experiențe ce te vor ajuta să crești la nivel personal și profesional.

Stăm acum de vorbă cu Marian Opran, un om foarte drag nouă și alături de care am realizat multe proiecte frumoase pentru studenții URA (pag.12). Deoarece sesiunea de examene din iarnă bate la ușă, îți arătăm cum să treci cu brio peste ea (pag.6) și ce suplimente nutritive te pot ajuta în această perioadă plină de efort susținut (pag.8).

Dacă vrei să lucrezi ca Agent de Turism, îți arătăm care sunt cerințele angajatorilor (pag.22), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag.40). Află cu ce îți poți decora anul acesta pereții (pag.30), ce rețete sunt recomandate pentru perioada de după Sărbători (pag.32) și care au fost cele mai bune gadgeturi, aplicații și jocuri din 2016 (pag.34).

În plus, îți dezvăluim cum trebuie să-ți îngrijești pielea în sezonul rece (pag.44), cum să ai un an nou perfect în doi (pag.42) și de ce Bali este destinația ideală pentru o vacanță de vis (pag.50).

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other