Performance NR.56 | Dec. 2016 – Ian. 2017

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

În pragul Sărbătorilor de Iarnă lansăm ultima ediție din acest an calendaristic. Stăm acum de vorbă cu Cristian Gheorghe, student URA la Drept și pasionat de atletism (pag. 20).

De asemenea, ne-am întâlnit cu doamna Asist.univ.dr. Smaranda Paraschiv pentru a afla mai multe despre omul din spatele catedrei URA (pag. 8).

Îți spunem mai multe despre cum s-a desfășurat aniversarea promoției URA – 1996 (pag.6) și cea de-a III-a ediție a campaniei ”România este țara mea!” (pag.16).

Dacă vrei să lucrezi pe un post de Game Tester, îți arătăm care sunt cerințele angajatorilor (pag. 26), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag. 38). Află cu ce îți poți decora casa de Crăciun (pag.28), ce bunătăți poți pune pe masa de Sărbători (pag.30) și ce filme îți recomandăm pentru această perioadă magică (pag.34).

În plus, îți dezvăluim ce își dorește iubita ta de Crăciun (pag.42), care ar trebui să fie ritualul tău în zilele friguroase de iarnă (pag.45) și care sunt destinațiile turistice pentru o vacanță de iarnă memorabilă (pag.46).

Lectură plăcută și Sărbători Fericite!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other