Performance NR.55 | Nov-Dec. 2016

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Dat fiind cel mai nou parteneriat al Universității cu The Duke of Edinburgh’s International Award în România, în această ediție stăm de vorbă cu domnul SHAJJAD RIZVI, Președinte și doamna MIHAELA MARIȘ, Coordonator Național (pag. 16). De asemenea, ne-am întâlnit cu domnul Lect.univ.dr. Alexandru Enăceanu pentru a află mai multe despre omul din spatele catedrei URA (pag. 6).

Dacă vrei să aplici pentru un job în Social Media, îți arătăm care sunt cerințele angajatorilor (pag. 22), iar dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, îți dezvăluim evenimentele curente din București (pag. 36).

Află ce nu știai despre Doctor Strange, cea mai nouă producție Marvel (pag. 32), cum alegi perdele și draperiile cele mai potrivite pentru casa ta (pag. 26), care sunt noutățile în materie de gadgeturi (pag. 30) și de ce Valencia este destinația perfectă pentru viitoarea ta vacanță (pag. 46).

În plus, ne-am interesat de trendurile sezonului de toamnă – iarnă 2016 în materie de make-up (pag. 40), despre lucrurile simple care te deosebesc de ceilalți bărbați (pag. 42), precum și despre ce trebuie să faci pentru un păr sănătos (pag. 45).

Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other