Performance NR.54 | Octombrie 2016

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

După o foarte frumoasă vacanță de vară, ne-am întors cu forțe proaspete, mai mult decât pregătiți pentru un nou an universitar de ediții lunare și activități motivaționale marca Performance.

Această ediție este dedicată bobocilor, cei mai noi și tineri membrii ai comunității academice URA. Află ce facilități ai la universitate (pag. 10), cum să supraviețuiești ca Exchange Student (pag. 14) și dacă este bine sau nu să lucrezi în timpul facultății (pag. 24).

Stăm acum de vorbă cu Lect.univ.dr. Beatrice Sion, cadru didactic URA (pag.22), înțelegem împreună cum ne pregătim pentru profesia de avocat (pag. 26) și descoperim 3 laturi ale dezvoltării personale (pag. 38). Îți prezentăm câteva super decorațiuni pentru noaptea de Halloween (pag. 30) și îți spunem ce concerte și premiere cinematografice vor avea loc în perioada următoare (pag. 40).

În plus, ne-am interesat de trendurile sezonului de toamnă în materie de fashion (pag. 44), dar și despre cum poți preveni instalarea rutinei într-o relație (pag. 42). Nu în ultimul rând, te invităm să descoperi Barcelona, un oraș de vis (pag. 50).

Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other