Performance NR.53 | Iunie – Sept. 2016

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Vara a sosit și noi, asemeni vouă, ne pregătim de vacanță, însă nu înainte de a vă aduce ediția de vară, ultima din acest an universitar. Pentru cei în an final, vă invit să descoperiți tot ceea ce trebuie să știți pentru susținerea examenului de licență sau disertație (pag.14).

Stăm acum de vorbă cu Alexandra-Maria Goia, un fotograf cu mare lipici la cei mici (pag.22), înțelegem împreună cum să facem față manipulării la locul de muncă (pag.30) și descoperim legătura dintre personalitatea și deciziile noastre (pag.32).

Pentru că vară e așa cum o știm cu toții, aflăm cum să scăpăm de căldură cu ajutorul decorațiunilor (pag.36), care sunt pașii pentru o vacanță super în doi (pag.52) și care sunt băuturile răcoritoare cele mai recomandate acum (pag.56).

În plus, vă arătăm ce puteți citi vara asta (pag.46) și care vor fi concertele, festivalurile și premierele cinematografice din următoarea perioadă (pag.48).

Noi ne revedem în toamnă, cu o nouă ediție și un nou an universitar. Până atunci, vacanță minunată și lectură plăcută tuturor! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other