Performance NR.52 | Mai 2016

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Cum v-am obișnuit deja, și luna aceasta vă ajutăm să descoperiți omul din spatele catedrei URA, stând de vorbă cu doamna lect.univ.dr. Ramona Grigore (pag.6). Tot din categoria interviuri, am discutat despre ce înseamnă viața de artist cu Francesca Lucarelli, o tânără speranță a muzicii românești (pag.20).

În plus, deoarece suntem în presesiune și examenele finale bat la ușă, vă arătăm cum să învățați mai bine și mai ușor (pag.11), iar pentru cei care vor susține în curând licența sau disertația, iată ce presupune definitivarea lucrării voastre de diplomă (pag.14)..

Din seria relații, aflați în această ediție cum să reduceți riscul de a vă sabota relațiile cu cei dragi (pag.30) și cum să treceți cu bine peste o despărțire (pag.50). În plus vă arătăm care este legătura între stima de sine și schimbarea personală (pag.32), cum să vă luminați casa în mod corespunzător (pag.36), cum să impresionați la un event cu o coafură din împletituri (pag.53), care sunt lucrurile pe care bărbații vor să le știe femeile (pag.54), cu ce te așteaptă insula Madeira (pag. 58) și de ce este Oprah Winfrey un model în viață (pag.60).

Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other