Performance NR.51 | Aprilie 2016

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Luna aceasta Universitatea Româno – Americană a împlinit 25 de ani de performanță dovedită în educația universitară. Cu această ocazie, vă invit să parcurgeți suplimentul aniversar dedicat, accesibil online aici.

Tot în aprilie a avut loc și cea de-a treia ediție a târgului de joburi și internship-uri RAU JOB FAIR. Ne-am bucurat să fim încă o dată parteneri media și vă invit să aflați mai multe detalii despre acest eveniment de mare amploare de la pag. 7.

În această ediție de primăvară stăm de vorbă cu domnul Lect.univ.dr. Gabriel Garais pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre omul din spatele catedrei, dar și despre minunata artă fotografică (pag.14).

Tot acum aflăm care sunt greșelile comportamentale la locul de muncă ce trebuie musai evitate (pag.22), ne inspirăm pentru a ne decora corespunzător casa cu ocazia Paștelui (pag.30) și descoperim ce alimente sunt și sățioase și sănătoase (pag.52).

De asemenea, ne amintim de Nikola Testa, părintele tuturor gadget-urilor (pag.56) și ne îndreptăm atenția spre frumosul oraș Milano (pag.54).

Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other