Performance NR.48 | Ianuarie 2016

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Iată că ne regăsim în 2016, motiv pentru care noi, cei din Redacția Performance, vă urăm un călduros ”La mulți ani!” și cât mai multe reușite pe toate planurile!

Ca întotdeauna, vacanța de iarnă a trecut repede, iar în următoarea perioadă la URA va avea loc o nouă sesiune de examene. Prin urmare, în această ediție vă arătăm cum să învățați cu adevărat eficient (pag.12) și vă dezvăluim o serie de sfaturi practice pentru o sesiune garantat de nota 10 (pag.14).

Spre încântarea studenților la drept, vorbim acum cu Anca Bălășoiu (pag.8). Tot din seria interviuri aflăm luna aceasta ce înseamnă viața de artist de la Laura Ștefan, cunoscută publicului larg drept DJ LaOra (pag.18).

În planul dezvoltării personale și profesionale, aflăm împreună care este atitudinea corectă la serviciu (pag.24) și care este limbajul secret al emoțiilor (pag.28). În plus, 2016 ne aduce noi idei de design interior pentru a scăpa de monotonia simplilor pereți (pag.32), ne îndeamnă să bem sănătosul ceai de ghimbir (pag.48) și ne invită la plimbare prin regiunea Toscana (pag.52).

Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other