Performance NR.47 | Decembrie 2015

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Acum, în prag de Sărbători, îți aducem în discuție teme noi și interesante. Descoperă ce nu știai despre Bogdan Nicolai (pag.18), ce e bine să faci și ce nu în ascensiunea ta profesională (pag.24), cum poți să ai o vacanță de iarnă relaxantă (pag.26) și reflectă dacă ceea ce știi reprezintă credințe sau convingeri (pag.28).

În plus, îți propunem să te inspiri din decorațiunile noastre de Crăciun (pag.30), să te relaxezi cu o serie de cărți numai bune în această perioadă (pag.36) și să te  distrezi la cele mai importante evenimente ce vor avea loc luna aceasta în București (pag.38).

Îți facem câteva sugestii pentru cadoul ideal oferit persoanei iubite, acum, de Crăciun (pag.42 – 44) și propuneri pentru a petrece Sărbători de vis în cuplu (pag.40).

Nu în ultimul rând, te așteptăm cu drag la al II-lea workshop de dezvoltare personală marca Performance: ”Inteligența Emoțională” ce va fi susținut de către colegul nostru și Life Coach NLP, Marian Opran, în data de 15 dec. 2015  de  la  ora 15:00 în sala MBA.

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other