Performance NR.46 | Noiembrie 2015

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

În luna noiembrie lansăm un nou proiect de dezvoltare personală marca Performance. Astfel, te invit cu mare drag la workshop-ul ”PROVOCAREA – IEȘIREA DIN ZONA DE CONFORT” ce va fi susținut de către colegul nostru și Life Coach NLP, Marian Opran, în data de 18 nov. 2015 de la ora 15:00 în sala MBA.

Așa cum te-am obișnuit deja, îți aducem în discuție noi subiecte interesante. Află, așadar, ce atitudine trebuie să ai la job (pag. 24), ce te împiedică să îți atingi obiectivele (pag.26) și descoperă diferența dintre o problemă și un conflict (pag.28).

De asemenea, te invităm să îți alegi cel mai potrivit spațiu de studiu pentru personalitatea ta (pag.30), îți prezentăm 3 cărți de business pe care nu trebuie să le ratezi (pag.40) și îți facem o succintă prezentarea a celor mai importante evenimente ce vor avea loc luna aceasta în București (pag.42).

Nu în ultimul rând, îți arătăm care sunt tendințele în materia de hairstyle în acest sezon (pentru ea – pag.46 și pentru el – pag.49) și te invităm să descoperi Roma, un oraș fără egal (pag.52).

Lectură plăcută!  🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other