Performance NR.44 | Iunie 2015

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Vacanța de vară mult așteptată se apropie cu pași grăbiți, așa că ți-am pregătit o serie de articole dedicate. Află din această ediție cum poți profita de această perioadă pentru a te dezvolta la nivel personal (pag.28), ce este bine să mănânci pentru a te menține în formă toată vara (pag.30), ce evenimente vor avea loc în această vacanță (pag.44) și care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat (pag.48).

De asemenea, descoperă care sunt cele mai utile gadgeturi pentru vară (pag.36) și ce te poți juca pe smartphone-ul tău atunci când te plictisești de atâta lenevit la soare (pag.40).

Dacă vei susține în perioada imediat următoare examenul de licență sau disertație, cel mai probabil te întrebi cum să faci ca să iei nota maximă – îți spunem noi cum (pag.10) și, bineînțeles, îți urăm mult succes!

Și pentru că odată cu acest examen termini și studiile universitare, vezi ce film de absolvire se potrivește facultății tale (pag.38).

Nu în ultimul rând, în această ediție te punem față în față cu Elena Cadar, colega noastră de la ETII și o mare speranță a tenisului românesc într-un super interviu despre atitudine, perseverență și pasiune (pag.20).

Noi ne revedem din toamnă, deoarece intrăm și noi în vacanță, dar ținem legătura în timpul verii prin intermediul paginii noastre de Facebook.

Vacanță plăcută! 😀

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other