Performance NR.43 | Mai 2015

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Vacanţa de vară mai că bate la uşă, însă până atunci mai avem examenele din presesiune și sesiune, iar studenții și masteranzii din ultimul an trebuie să-și susțină lucrările finale.

Pentru că suntem în plină presesiune, v-am pregătit o serie de sfaturi practice pentru a trece cu brio peste această perioadă (pag. 14) și vă spunem ce anume trebuie să faceți pentru a vă definitiva în mod corespunzător lucrarea de licență / disertație (pag. 10).

Luna aceasta stăm de vorbă cu Paul Olteanu, absolvent URA, care, printre altele, conduce o companie de training, coaching și consultanță și este “profesor alternativ” pe discurs public și branding personal (pag. 18).

În această ediție Livia vă învață CUM să vă alegeți atelierul de dezvoltare potrivit (pag. 26), iar Magda vă prezintă cartea ”Cum să construiești relații de afaceri în 90 de secunde sau mai puțin” (pag. 42).

Pentru a schimba puțin registrul serios, vorbim despre cea mai nouă ecranizare din seria ”The Avengers” (pag. 38) și mult-așteptatul smartphone Samsung Galaxy S6 Edge (pag. 36).

Lectură plăcută și succes în presesiune!

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other