Performance NR.41 | Martie 2015

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Luna aceasta, martie 2015, Performance sărbătorește 6 ani universitari în care ne-am dedicat să vă informăm și să ne aducem contribuția la dezvoltarea voastră personală și profesională. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute în tot acest timp și pentru acest lucru trebuie să vă mulțumim vouă, dragi cititori! Vă invităm să ne cunoaștem și mai bine prin intermediul articolului dedicat (pag. 6).

Deoarece este o lună specială și pentru că promovăm și susținem performanța, am stat de vorbă pe această temă cu Doina Grigoraș, Business Development Manager la TEZ TOUR – așadar, un interviu cu și despre viață, alegeri și performanță (pag. 21).

Pe parte de dezvoltare personală vă invităm să aflați care sunt primii pași în armonizarea conflictului dintre dorințele personale de viitor și planurile pregătite de cei dragi pentru noi (pag. 28), dar și cum putem să ne învingem temerile și să evoluăm (pag. 44).

Pentru puțină relaxare, v-am identificat cele mai interesante evenimente ce vor avea loc luna aceasta în București (pag. 46) și vă propunem un super city break la Viena (pag. 50).

Lectură plăcută și LA MULȚI ANI Performance! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other