Performance NR.39 | Ianuarie 2015

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Deși vacanța de iarnă și frumoasa perioadă a sărbătorilor au luat sfârșit, trebuie să ne adunăm și să trecem la treabă, pentru că vrem nu vrem, ne așteaptă examenele.

Și pentru că vorbim de sesiune, nu v-am uitat nici de data aceasta și v-am pregătit o serie de articole dedicate la paginile 14 – 18 din care veți afla tot ce trebuie să știți pentru a trece cu brio peste toate examenele.

Vedeta noastră din această ediție este colega noastră Ana Iunker care a străbătut SUA în lung și lat cu ajutorul programului Work and Travel. Aflați tot ce vreți să știți despre „visul american” din paginile 26 – 31 și descoperiți de ce este o experiență unică pe care vi-o recomandăm tuturor.

Livia și Diane vă învăță cum să vă (re)descoperiți și să vă organizați mai bine în noul an la paginile 32 și 38, iar Zoli vă arată cum să fiți mai populari și mai influenți în rândul prietenilor prin gestionarea propriilor emoții (pagina 34). Nu în ultimul rând, Sabina vă invită la un moment de respiro după examene cu ajutorul unui super CITY BREAK la Budapesta (pagina 50).

Lectură plăcută și un 2015 plin de succese!

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other