Performance NR.21 | Iunie 2011

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Cred ca luna Iunie e cea mai iubită de către studenţi, poate doar cu excepţia celor din anul 3 pentru facultăţile cu profil economic şi anul 4 pentru cei de la Drept. De ce? E destul de simplu … Vine vacanţa!! Vorba cântecului … “Vine vara, bine-mi pare!”. Încă puţin şi plaja va fi numai a noastră. Mult soare, multă distracţie şi voie bună. O vacanţă bine meritată după un an universitar plin şi foarte solicitant.

Pentru cei din an final cred că luna Iunie nu mai e aşa de binevenită, în primul rând pentru că anunţă sosirea examenului de licenţă, scris şi oral, şi, de asemenea, pentru că odată cu ea se termină şi perioada studenţiei care pentru mulţi este cea mai frumoasă parte a vieţii. Dar vorba aceea “Tot răul spre bine” … Mulţi studenţi aleg să urmeze tot la URA masteratul, astfel încât vor avea încă 2 ani de petrecut împreună. În orice caz, noi ţinem pumnii strânşi tuturor celor care trebuie să susţină examenul de licenţă!

Apropo de licenţă, v-am pregătit un material special din care veţi afla ce trebuie să faceţi sau să nu faceţi, mai ales la examenul oral. De asemenea, vă spunem cum s-au desfăşurat balul şi festivităţile de absolvire din acest an. Tot în această ediţie, vă spunem cum a sărbătorit CS-URA 3 anişori, ce schimbări au fost aduse cantinei noastre, vă învăţăm cum să realizaţi o agendă de lucru pentru o sedinţă şi vă facem cunostiinţă cu Gabriel Florea, studentul URA care a câştigat locul 2 la competiţia “Studentul Anului”.

Vă arătăm cum puteţi să vă concentraţi atenţia asupra obiectivelor care contează şi va reamintim că “atitudinea este totul” într-un interviu special cu Tiberiu Pintilie, iar asta nu este tot … Deoarece intrăm şi noi în vacanţă acum, vă dorim o vară cât mai frumoasă şi ne revedem în noul an universitar cu o nouă ediţie Performance!

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef


DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other