Performance NR.20 | Mai 2011

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Revista Performance revine luna aceasta cu o nouă ediţie în stilul nostru obişnuit care pune accentul pe campusul universitar, evenimentele studenţeşti şi tips and tricks pentru carieră şi succes în business. Vacanţa de vară mai că bate la uşă, însă până atunci mai avem o sesiune, iar studenţii din anul 3 şi anul 4 la drept au de susţinut licenţa, precum au şi masteranzii din an final de susţinut lucrarea de dizertaţie. Ţinem pumnii strânşi tuturor studenţilor în sesiune şi sperăm să plecaţi toţi în vacanţă cu note mari şi fără restanţe.

De asemenea, le mulţumim tuturor studenţilor care au trimis articole în cadrul Programului nostru de Colaborare cu Studenţii URA. A fost o deosebită plăcere pentru noi să vă citim articolele şi îi felicităm pe aceia ale căror materiale ne-au impresionat cu adevărat şi pe care le puteţi citi în acest număr. Aşteptăm în continuare articolele voastre la adresa noastră de email. Urmăriţi site-ul nostru pentru data limită la care pot fi trimise acestea pentru numărul din Iunie 2011, ultima ediţie din acest an universitar.

În această ediţie puteţi citi despre cel mai nou proiect al clubului nostru studenţesc “CS-URA Business Coach”, despre extraordinara conferinţă a lui Nick Vujicic, despre cum să construieşti o carieră de succes şi despre cum să faci o prezentare în stilul lui Steve Jobs. De asemenea, vă invităm să aflaţi cum să preparaţi KFC-like Chicken Breasts şi binecunoscuta băutură Irish Coffee şi să aflaţi mai multe despre Texas Holdem Poker. Aceste titluri şi multe altele numai în paginile următoare!

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef


DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other