Performance NR.15 | Decembrie 2010

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Timpul ne-a demonstrat încă odată că “nu stă locului deloc” şi, drept urmare, primul semestru al acestui an universitar aproape s-a încheiat. Vestea bună e că vacanţa de iarnă bate la uşă, în timp ce vestea mai puţin bună e că vine sesiunea de examene. Dar nu vreau să mă gândesc la ea acum, tot ceea ce vreau este să mă bucur de bradul meu mare şi frumos împodobit şi de zilele petrecute cu cei dragi în cununa Sărbătorilor de Iarnă.

De asemenea, vreau să mă bucur în tihnă de noul format al Revistei Performance, de această dată în format fizic, aşa cum vă promiteam cu ceva timp în urmă. Atât eu, cât şi colegii mei din Echipa de Redacţie Performance suntem foarte mândri de această realizare, în sensul în care am reuşit cu multă muncă şi un efort deosebit să ne îndeplinim o dorinţă destul de veche. După cum se vede, pentru noi Moş Crăciun a sosit ceva mai devreme.

Şi de această dată v-am pregătit o serie articole foarte interesante, toate presărate cu un strop din Magia Sărbătorilor. Vă invităm la un “pahar de vorbă” cu Andreia Diaconu, P&G Baby Care Category Manager, Tudor Edu, Lector Universitar URA şi Trouble Queen, bobocel URA şi parte a trupei de dans Trouble Crew, trei persoane extraordinare din a căror experienţă de viaţă veţi trage concluzii importante.

Printre alte titluri interesante vă recomand “Cum să îţi construieşti o carieră internaţională?” şi “Cum măsurăm succesul unui proiect ?”, “Ce s-a întâmplat pe 15 noiembrie în Piaţa Universităţii?” şi “Despre cum poţi plăti sume imense de bani şi să nu te alegi cu nimic”. SĂRBĂTORI FERICITE !

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef


DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other