Performance NR.14 | Noiembrie 2010

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

După cum putem vedea cu toţii, lansarea celei de-a 2-a ediţii Performance din acest an universitar are loc la mijlocul unei neaşteptat de călduroase luni de Noiembrie. Însă, vremea bună nu-i de prisos nimănui, aşa că nu ne rămâne decât să ne bucurăm deplin de ea, iar având în vedere SURPRIZA pe care v-am pregatit-o, am tinde să spunem că parcă-i un făcut şi vremea ţine cu noi.

În urma feedback-ul vostru, pentru care vă şi mulţumim, ne-am pus pe treaba şi am reflectat asupra secţiunilor revistei. După ce am şters, am tăiat, am mutat şi am modificat, rezultatul este o nouă grilă de secţiuni, care cu siguranţă reflectă mult mai bine nevoile şi dorinţele voastre cu privire la revista voastră din anii de studenţie. Aşteptăm în continuare mesajele voastre pe adresa de email a redacţiei, fiind foarte curioşi şi dornici să aflăm părerile şi ideile voastre de imbunătăţire a revistei Performance.

Vă invităm să citiţi despre cum s-au desfăşurat evenimentele de Halloween, despre cum a dobândit universitatea noastră Gradul de Încredere Ridicat din partea ARACIS, despre ce înseamnă Internship-ul şi ce beneficii au studenţii în urma acestuia. De asemenea, v-am pregătit două interviuri speciale cu Alina Oprescu, cadrul didactic al universităţii noastre şi cu trupa KILL CONVENTION, o formaţie tânără, dar cu foarte mult potenţial. În acest număr vă aşteaptă şi alte articole deosebite, pe care vă invităm să le descoperiţi în cele ce urmează.

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

 
DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other