Performance NR.36 | Octombrie 2014

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Vorba spune că ”Toamna se numără bobocii”, iar la Universitatea Româno-Americană, octombrie aduce un nou an universitar. Această ediție este dedicată bobocilor, cei mai noi și tineri membrii ai comunității academice URA. Astfel, dragi bobocei, vă invităm să aflați din paginile următoare mai multe detalii despre oportunitățile de dezvoltare pe care vi le pune la dispoziție Universitatea – burse, internshipuri, cursuri extracurriculare gratuite cu profesorii internaționali, etc.

Tot în această ediție vă învățăm cum să vă acomodați după vacanță, eventual cu o rețetă tradițională din Maroc și cum să pregătiți cele mai tari decorațiuni de Halloween. Pentru amatorii de sport, dar nu numai, vi-l prezentăm pe ADI GUȚOAIA, masterand URA. El face parte din lotul național de baschet și din CSM U Oradea, iar în sezonul trecut a jucat și în echipa de baschet a Universității – URAganii.

Nu în ultimul rând, vă invităm să descoperiți ce evenimente vor avea loc luna aceasta în campusul nostru și pe care vi le recomandăm din suflet! Un an universitar plin de succes! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other