Performance NR.10 | Aprilie 2010

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Paştele, una dintre cele mai importante Sărbători creştine, vă aduce o nouă ediţie a revistei Performance. Sper că aţi petrecut momente minunate în familie, alături de cei dragi vouă şi că lumina acestei Sfinte Sărbători a intrat în casele voastre. Cu siguranţă iepuraşul nu v-a uitat, iar din partea noastră el vă aduce un noul format al revistei Performance. La sugestia voastră, revista poartă acum un veşmânt mai simplu şi mai elegant. În mod deosebit vă mulţumim, atât eu, cât şi întregul colectiv de redacţie, pentru sugestiile primite; am ţinut cont de ele şi ce a ieşit, nouă ne place foarte mult!

După cum o să vedeţi în următoarele pagini şi în acest număr se dezbat o mulţime de noi subiecte. Personal, vă sugerez să nu rataţi interviul cu Laura Ştefan – de la sesiunea de examene la SESIUNEA DE MIX-uri, PERSONAL BRANDING – Cum să devii ATRĂGĂTOR în ochii angajatorului şi Societatea REFUZĂ studenţia!. Veţi găsi cu siguranţă foarte interesante şi articolele New York City – cum să mănânci MARELE MĂR, YOGA – Hautte coutoure-ul est eu-ropean, CLEOPATRA – Seducţie şi inteligenţă şi multe altele.

Dacă eşti un mare fan al fotbalului românesc, dar simţi că ceva nu merge aşa cum trebuie în ultima vreme, dă fuga repede la pagina 17, iar dacă păcăleala de 1 Aprilie nu ţi-a ieşit atât de bine, trebuie să citeşti pagina 24. Vrei să obţii un machiaj perfect sau eşti preocupat de riscurile şi beneficiile “Vitaminei S” ? Caută paginile 50-53.

Nu în ultimul rând, echipa de redacţie urează un sincer şi călduros “LA MULŢI ANI” Universităţii noastre pentru data de 17 aprilie. Cu această ocazie vor avea loc evenimente pe care nu trebuie să le ratezi, printre care Treasure-Hunt-ul organizat de CS-URA. Mai multe informaţii pe afişele din universitate.

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef


DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other