Performance NR.7 | Decembrie 2009

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Timpul trece repede şi Sărbătorile de iarnă ne bat iar la uşă. Este, aş spune eu, cea mai frumoasă perioadă a anului, astfel încât românii s-au apucat serios de treabă, pregătindu-se din timp pentru a întâmpina Crăciunul şi Anul Nou aşa cum se cuvine. Fiecare îşi face planuri cum şi ce să pună pe masa festivă, cum şi în ce fel să mai orneze casa şi bradul, ce cadouri să le ofere celor dragi.

Echipa de redacţie este şi ea în toiul pregătirilor şi, în dar, îţi aduce multe, multe subiecte interesante, presărate cu magia Sărbătorilor. Avem special pentru tine o nouă şi captivantă poveste, pe care îţi recomandăm să nu o ratezi – dă fuga la pagina 16! În plus, nu trebuie să ratezi asprele, dar justele, analize din secţiunile Students Talking! şi Economics.

Fiind o perioadă specială, trebuie să afli mai multe despre o personalitate marcantă a peisajului românesc, trebuie să şti de unde a pornit povestea Crăciunului, cum şi în ce fel îţi poţi petrece timpul liber pe timp de iarnă şi cum poţi deveni “HIS or HER own Santa”! SĂRBĂTORI FERICITE !!

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef


DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other