Performance NR.1 | Martie 2009

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Performance? Ce e Performance?

Ei bine, e prima revistă a studenţilor din Universitatea Româno-Americană. Echipa de redacţie îşi propune să îţi aducă în discuţie cele mai interesante şi captivante evenimente şi aspecte ale vieţii cotidiene, într-un format modern, integral online. În paginile Performance, în fiecare lună, vei găsi articole pe teme cât mai diverse, potrivite tuturor gusturilor şi punctelor de interes. În acest sens, te rugăm să ne spui ce te interesează, despre ce vrei să citeşti, deoarece Performance e o revistă creată de studenţi pentru studenţi!

De ce atât de diversă şi amplă? Pentru că performanţa trebuie obţinută în orice domeniu al vieţii noastre, atât profesional cât şi personal!

Nu pot să nu adaug faptul că s-a lucrat mult, foarte mult la acest număr şi că emoţiile întregii echipe sunt nemăsurabile! Să nu mai vorbesc de nerăbdarea cu care aşteptăm reacţia ta, a studentului URA, a cititorului nostru !

Şi pentru că e luna martie, vreau să urez, din partea întregii echipe de redacţie, un sincer LA MULTI ANI tuturor doamnelor şi domnişoarelor de 1 şi 8 martie ! Un început de primăvară cât mai frumos şi plin de realizări!

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other