Evenimentele din anul universitar 2013-2014

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

 

TRFE, GIURGIU

[16-05-2014]  – Revista Performance a participat alături de Universitatea Româno-Americană la Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, Giurgiu.

GALA CS-URA

[15-05-2014] – Reprezentanții redacției nu au putut lipsi de la Gala de aniversare a celor 6 ani CS-URA, clubul fiind locul în care s-a născut Performance. LA MULȚI ANI!

RAU JOB FAIR

[13-05-2014] – Performance a fost cu multă mândrie partener media al târgului de joburi RAU JOB FAIR organizat de URA. Evenimentul a reunit peste 25 de companii de top și peste 600 de participanți.

VIZITE CAMPUS URA

[aprilie 2014] – Redactorii Performance s-au bucurat în calitatea lor de studenți URA să susțină tururi ale campusului Universității pentru liceenii dornici să afle mai multe despre Universitatea Româno-Americană.

TÂRGUL UNIVERSITĂȚILOR ȘI ONG-URILOR, PITEȘTI 2014

[10-04-2014] – Performance a participat alături de Universitatea Româno-Americană și CS-URA la ”Târgul Universităților”, ce a avut loc la Pitești concomitent cu ”Târgul ONG-urilor”.

TIFE, BUCUREȘTI

[08-04-2014] – Revista Performance a participat alături de Universitatea Româno-Americană la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu organizat de Colegiul Economic „Costin C. Kiriţescu” la București.

ȘEDINTĂ FOTO COVER APRILIE 2014 ȘI ”ESTE TIMPUL MEU!”

[04-04-2014] – Întrucât ediția dein aprilie 2014 a fost dedicată Universității Româno-Americane cu ocazia împlinirii a 23 de ani de la înființare, nu a putut lipsi nici o ședință foto cu Dl. Rector prof.univ.dr. Ovidiu Folcuț pentru coverul ediției. De asemenea, redacția a participat și la evenimentul ”Este timpul meu!” organizat de URA și dedicat liceenilor.

MODELE PENTRU TINEri, ed.VI

[02-04-2014] – În calitatea sa de partener media, Performance a participat la cea de-a VI-a ediție a proiectului Modele pentru TINEri. Cu această ocazie, redacția a creat și o broșură duală Performance-MODELE pentru prezentarea celor două proiecte.

RIUF 2014, spring edition

[15-03-2014] – Revista Performance a participat alături de Universitatea Româno-Americană și CS-URA la RIUF 2014, ediția de primăvară.

Career FEST

[14-03-2014] – Alături de CS-URA, Revista Performance a participat la evenimentul organizat de către UniBuc – Career FEST, cu scopul de a susține importanța activităților de voluntariat și a implicării în realizarea nevoilor comunității tale.

ANIVERSARE 5 ANI

[01-03-2014] – La 5 ANI de la lansarea primei ediții, conform tradiției, a fost organizat un stand aniversar în holul principal al Universității (corp B) la care studenții și masteranzii URA (cititorii) au putut cunoaște personal echipa de redacție și au primit bomboane și materiale branduite Performance 🙂

PRIMUL CURS DE LIMBĂ AZERĂ LA URA

[28-02-2014] – În scopuri redacționale, echipa Performance nu a putut lipsi de la primul curs de Limba Azeră desfășurat la URA.

CONCERT CARITABIL

[17-12-2013] – Echipa de redacție Performance a participat la tradiționalul concertul caritabil organizat de către Universitate în preajma sărbătorilor de iarnă, bucurându-se de muzică folk și colinde alături de studenții și masteranzii URA.

ÎMPODOBIRE BRAD ȘI ȘEDINȚĂ FOTO COVER EDIȚIE SPECIALĂ DE CRĂCIUN

[12-12-2013] – Echipa de redacție Performance a dat o mână de ajutor colegilor din CS-URA la împodobirea bradului din holul principal al Universității – eveniment ce are loc în fiecare an – și, de asemenea, a realizat o ședință foto pentru coverul și editorialul ediției speciale de Crăciun (decembrie 2013).

CONFERINȚĂ AZERBAIDJAN

[22-11-2013] – Echipa de redacție Performance a participat la conferință „Azerbaidjan – model de dezvoltare de succes” organizată de Fundatia „Heydar Aliyev” și Ambasada Republicii Azerbaidjan la Bucuresti, în parteneriat cu Centrul de Studii Romano-Azere din URA.

EVENIMENT DAN PERJOVSCHI

[20-11-2013] – Echipa de redacție Performance a participat la prelegerea “Din Estul European în Orientul Extrem” susținută de către renumitul artist Dan Perjovschi în Sala Senatului URA.

INAUGURARE CSRA

[21-10-2013] – Echipa de redacție Performance a participat în calitate sa de partener media la inaugurarea nolui centru al Departamentului de Studii Asiatice URA – Centrul de Studii Româno-Azere.

ALEGERI STUDENȚI

[20-10-2013] – O parte din redactorii Performance s-au implicat activ în organizarea alegerilor pentru Reprezentanții Studenților URA în Senatul Universitar și Consiliul Facultății.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other