Performance NR.35 | Iunie 2014

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Iată că a sosit și momentul ultimei ediții Performance din acest an universitar, redacția pregătindu-se și ea pentru o vacanță, cred eu, binemeritată. În acest număr te punem față în față cu un ade-vărat model în viață – Oana Pascu, absolventa URA care a dus profesionalismul la un alt nivel practicând constant voluntariatul și acumulând experiențe extraordinare de viață prin acțiunile sale (pagina 26).

Pentru aceia dintre voi care veți susține în perioada imediat următoare examenul de licență sau disertație, am pregătit o serie de sfaturi practice la pagina 10. De asemenea, află de la pagina 34 ce înseamnă efectul Zeigarnik, cum să te pregătești de vară cu cele mai inspirate DIY-uri (pagina 42), care este cea mai în vogă producție românească (pagina 46) și dacă aptitudinile sunt mai importante decât studiile (pagina 36).

Noi ne revedem din toamnă, dar ținem legătura în timpul verii prin intermediul paginii noastre de Facebook. Până atunci, vă urez mult succes la examenul de licență / disertație! Vacanță plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other