Performance NR.32 | Martie 2014

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Revista Performance împlinește luna aceasta 5 ani, prima ediție fiind publicată la pe 1 martie 2009. Apărută la inițiativa CS-URA, Performance este astăzi parte din Departamentul de Comunicare și PR al URA. Te invit să afli mai multe despre ea și despre ce ne transmit cititorii cu ocazia aniversării din pag. 12-18. Așa cum te-am obișnuit, în ideea promovării valorilor studenţeşti şi a talentelor din cadrul URA, luna aceasta ți-l aducem în prim plan pe Silviu PETRAN, un EXPLORATIST fără limite. Află de la pag. 22-28 cum să atingi succesul și cum să devii cel mai bun, făcând totul cu pasiune și entuziasm.

Tot cu privire la succesul pe plan profesional, odată cu împlinirea a 5 ani de la publicarea primului număr, lansăm o nouă subsecțiune – ”Personalități care au marcat istoria”. Citește în această ediție despre promotorul democraţiei şi libertăţii în lume, J.F. Kennedy (pag. 50). În altă ordine de idei, cu toții am auzit despre conceptele de ”echipă” și ”lucru în echipă”, însă știm cu adevărat ce înseamnă acestea? Află de la pag. 32 tot ce trebuie să știi pentru a fi un membru de echipă valoros.

Nu în ultimul rând, luna aceasta îți recomandăm ”Arta Războiului”, o sursă extraordinară de sfaturi practice pentru mediul de business actual (pag. 46), pe care ai putea, de ce nu, să le aplici și în strate-giile tale pentru Sim City (pag. 44). Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other