Performance NR.30 | Ianuarie 2014

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Iată că ne regăsim în 2014, motiv pentru care vă urez un călduros ”La mulți ani!” și vă doresc cât mai multe reușite și împliniri pe toate planurile! Ca întotdeauna, vacanța de Sărbători a trecut repede, iar în următoarea perioadă în Universitatea Româno-Americană vor avea loc examenele din presesiune și sesiune. Prin urmare, v-am pregătit în această ediție o serie de articole care să vă ajute în acest sens.

Astfel, vă invit să aflați cum să învățați eficient, care este alimentația potrivită pentru perioada sesiunii și să puneți în practică o mulțime de sfaturi utile pentru viitoarele examene. Descoperiți din paginile următoare care sunt provocările unui manager RALPH LAUREN, cum puteți gestiona o persoană dificilă și cum trebuie să arate profilul vostru pentru a fi atrăgător în ochii angajatorilor.

În plus, învățați să preparați Spaghete Bolognese a-la-Armin și să vă respectați promisiunile pentru noul an. De asemenea, aflați totul despre phablet-ul Nokia Lumia 1520, jocul ”Assassins’s Creed IV – Black Flag”, cartea ”Thinking, Fast and Slow” și multe altele. Lectură plăcută! 🙂

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other