Performance NR.29 | EDIȚIE SPECIALĂ

DOWNLOAD PUBLICAȚIE

Alege să fii informat(ă) și hai să ținem legătura constant! LIKE US ON FACEBOOK! Click aici!

Ca în fiecare an, luna decembrie este cu adevărat specială în campusul Universității Româno-Americane, spiritul Sfintelor Sărbători resimțindu-se în fiecare colțișor încă din primele zile de iarnă. Clădirea primește haine alese, iar holul principal găzduiește un mândru brad înalt, mai bogat și mai frumos cu fiecare an ce trece.

În ton cu activitățile URA din această perioadă magică, redacția Performance vă aduce în dar o ediție specială de Crăciun, ca amintire a tuturor evenimentelor frumoase ce au avut parte luna aceasta în URA și la care ați putut participa ca membrii ai comunității noastre. Din paginile ce urmează veți afla cum a apărut minunăția aceea de brad în campusul nostru, cum s-au distrat micuții spiriduși URA la spectacolul dedicat lor și cum s-a desfășurat anul acesta Campania de Crăciun CS-URA.

De asemenea, vă puteți delecta cu două rețete magice de Crăciun și un DIY special de Sărbători. Lectură plăcută și Sărbători Fericite! :)

Alexandra ENACHE, Redactor-Șef

3 comentarii la Performance NR.29 | EDIȚIE SPECIALĂ

  1. Dumitru says:

    Ar fi bine dacă alături de publicația utilizată prin site-ul ISSU, să oferiți și publicația clasică într-un format .pdf sau .epub.

    Deoarece publicarea prin “rețele sociale” acum e în trend, pentru o perfomanță bună e nevoie ce ceva mai performant și mai efficient din punct de vedere tehnologic.

  2. filme online says:

    Acest articol trebuie citit de toata lumea! Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>